Την έβδομη του εντός έδρας νίκη, πέτυχε ο Ιωνικός, ο οποίος σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Εργοτέλη στο Ηράκλειο με την Προοδευτική είναι πλέον μόνος πρώτος στην βαθμολογία του 4ου ομίλου. Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα μπήκε καλύτερα στο ματς από το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη και μόλις στο 3΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του Σαπαλίδη.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Πειραιώτες, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που στο 38΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, με πλασέ του Καραλή, αποτέλεσμα το οποίο έμελε να είναι και το τελικό για το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ ο Ιωνικός, κατάφερε να καθαρίσει για τα καλά την υπόθεση νίκη, καθώς ο Καραλής ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Βουτσινά, τον νίκησε με πλάσε για να κάνει το 3-0. Στο 72΄ ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει σε 3-1, με σουτ του Κομνηνού, ο Κρητικός όμως στο 82΄ με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ιωνικού κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 4-1, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μεϊμάρογλου (80΄λ.τρ. Βουρλούμης), Κρητικός, Ασάνοβιτς, Μαρής, Σιμιτσής, Πέεφ, Καραλής (83΄ Κυριακίδης), Σαπαλίδης (71΄Μάνιας), Καμαρά.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γεόλυμος, Πεχλιβανίδης, Βενέτης, Μαρτίνος (82΄Πίσσας), Λεωνιδόπουλος, Σώπασης (51΄Κομνηνός), Παυλάκης, Χατζησάββας, Ντούλιας (61΄Φωτιάδης).
Επέστρεψε στις νίκες η Κηφισιά, νίκη έπειτα από καιρό για την Θύελλα Ραφήνας
Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν η εντός έδρας νίκη της Κηφισιάς με 2-0 επί της Ρόδου, με την ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές, όπως και αυτή της Θύελλας Ραφήνας, η οποία στο ντεμπούτο του Θανάση Κολιτσιδάκη στην τεχνική ηγεσία των «λιγνιτωρύχων» κέρδισε με 12-0 τον Ερμή Ζωνιανών, με το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής να επιστρέφει στις νίκες μετά από έντεκα αγωνιστικές.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:
4os όμιλος
Άγιος Ιερόθεος – Τριγλία Ραφήνας 1-0
Εργοτέλης – Προοδευτική 0-0
Θύελλα Ραφήνας – Ερμής Ζωνιανών 1-0
Ιάλυσος Ρόδου – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-1
Κηφισιά – Ρόδος 2-0
Πανθηραϊκός – Ατσαλένιος 1-3
Ρεπό: Ηλυσιακός
1.Ιωνικός 39
2.Εργοτέλης 37
3.Ατσαλένιος 35
4.Άγιος Ιερόθεος 34
5.Εθνικός 31
6.Προοδευτική 30
7.Ερμής Ζωνιανών 27
8.Ιάλυσος Ρόδου 22
9.Τριγλία Ραφήνας 20
10.Ρόδος 20
11.Πανθηραϊκός 19
12.Κηφισιά 19
13.Θύελλα Ραφήνας 18
14.Ηλυσιακός 14
15.ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ13
Θέσεις 1:Άνοδος
15: Υποβιβασμός
Επόμενη Αγωνιστική (5/3)
Άγιος Ιερόθεος- ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ
Ατσαλένιος – Ρόδος
Ερμής Ζωνιανών – Εθνικός
Ιάλυσος Ρόδος – Εργοτέλης
Ιωνικός – Θύελλα Ραφήνας
Πανθηραϊκός – Ηλυσιακός
Τριγλία Ραφήνας – Προοδευτική
Ρεπό: Κηφισιά