MENU

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, το οποίο και έχει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, φιλοδοξεί να δώσει στον αυριανό αγώνα για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ο Εθνικός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη θα αγωνιστεί στο εν λόγω ματς, με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ εκτός πλάνων του Αρκάδα τεχνικού έχουν τεθεί τέσσερις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός για τον αγώνα κόντρα στους «κόκκινους», έχουν τεθεί οι Στασινός, Στρατάκης, Λεωνιδόπουλος και Κατίδης. Ο πρώτος χτύπησε στην μύτη στην προπόνηση της Τετάρτης, ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του στην γάμπα, ο τρίτος εκτίει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Κατίδη έχει ξεκινήσει ποδήλατο μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε και είναι σε καλό δρόμο.

Πέρα των παραπάνω απουσιών,θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, το εάν ο Ντούλιας θα αγωνιστεί στο ματς με τους Κρητικούς, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν ακτοπλοϊκώς το βράδυ από τον Πειραιά για τα Χανιά με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες, να είναι κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, με την τελική 18αδα να ανακοινώνεται λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα.

Χωρίς τέσσερις στα Χανιά ο Εθνικός