MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ατσαλένιο η νίκη – πρόκριση του Κυπέλλου επί του Ηλυσιακού, με τους «πράσινους» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη η οποία ολοκλήρωσε την Παρασκευή (16/12), την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι με χαλάρωμα, θα αγωνιστεί σ΄αυτό δίχως τους Βρεττό και Πετράκη.

Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο πρώτος αναμένεται να μπει από την προσεχή Τρίτη (20/12) σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, εν΄αντιθέσει με τον δεύτερο ο οποίος θα μπει είτε την Τετάρτη, είτε την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά την αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή (18/12) στα Χανιά αυτή αποτελείται από τους: Γιαγκιόζη, Αραβιάκη, Παπαδομιχελάκη, Σταθόγλου, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Τριανταφύλλου, Σακλαμάκη, Πετρά, Καρβελά, Ματαλλιωτάκη, Γενιτσαρίδη, Ρουμπάκη, Μπουτσάκη, Χαρίτο, Ξυλούρη, Φραγκιαδάκη και Ντραγκόντι.

Δίχως δύο στα Χανιά ο Ατσαλένιος