MENU

Την δεύτερη του σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς, που ξεκίνησε με το δεξί τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με τον Ζντράβκο Πόποβιτς να μετατρέπει τη νίκη σε προσωπική του υπόθεση. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκε καλύτερα στον αγώνα από την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, και μόλις στο 5΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ,το σουτ όμως του Πόποβιτς αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κοντογουλίδη.

Στο 9΄ οι Θεσσαλονικείς απείλησαν εκ νέου με το σουτ του Συμελίδη, το οποίο αντί για τα δίχτυα των «κυανόλευκων», σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Κοντογουλίδη. Ότι δεν κατάφεραν στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις οι «κοκκινόμαυροι», το πέτυχαν στο 19΄ με τον Πόποβιτς. Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ η ομάδα της Καλαμαριάς κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι, και στο 39΄ έφτασε μια ανάσα από το 2-0, το σουτ στην κίνηση όμως του Γεωργιάδη κατέληξε άουτ, με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το συγκρότημα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης μπήκε αποφασισμένο στο ματς προκειμένου να το καθαρίσει, και στο 50΄ έχασε σημαντική ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα του o Κυβελίδης όμως δεν πρόλαβε έπειτα από γύρισμα του Πόποβιτς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη. Αυτό το οποίοι οι Πόντιοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 55΄ με το σουτ στην κίνηση του Πόποβιτς.

Οι γηπεδούχοι όντας πλέον με δύο γκολ μπροστά στο σκορ, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιζητώντας ακόμα ένα τέρμα, με το οποίο θα κλείδωναν για τα καλά την υπόθεση νίκη. Αυτό ήρθε στο 62΄ με τον Πόποβιτς να πετυχαίνει το τρίτο του προσωπικό γκολ, ενώ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ η κεφαλιά που επιχείρησε ο Κυβελίδης κατέληξε άουτ. Η ομάδα της Ημαθίας παρά το εις βάρος της σκορ, προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος για λόγους κυρίως ψυχολογία,ο Ντινόπουλος όμως στο 71΄ παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μένκα αστόχησε.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το υπάρχον σκορ θα ήταν και το τελικό του αγώνα, ο Ενλουντούλου στο 73΄ με το δεύτερο του γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των γηπεδούχων διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Καλογέρης (80΄ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου (80΄ Ρόβας), Πόποβιτς (69΄Φάμπιο), Κυβελίδης.

ΝΑΟΥΣΑ (Βαγγέλης Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Νίρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης (69΄ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (77΄ Νίκου), Τούφας

Απόλλων Καλαμαριάς - Νάουσα 4-0