MENU

Από έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας, μοιράστηκαν Ιωνικός και Εθνικός. Σ΄ένα παιχνίδι όπου είχε κύρια χαρακτηριστικά του τις δυνατές μονομαχίες, την ένταση, το πάθος και την δύναμη , η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 21΄ έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Κυριακίδη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Βουτσινά.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο τρίλεπτο 16΄ - 18΄ η ομάδα της Νίκαιας είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες αρχικά στο 16΄ με την κεφαλιά του Παντελίδη να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και εν συνεχεία στο 18΄ με το σουτ του Κατσίκια να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη . Η απάντηση από πλευράς Εθνικού ήρθε στο 30΄ με το σουτ του Βλάχου να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Παλιγγίνη.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ ο Ιωνικός έφτασε μια ανάσα από το γκολ, ο Στασινός όμως απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά τιου Παντελίδη. Στο 63΄ ήταν η σειρά του Εθνικού να χάσει σημαντική ευκαιρία, για να κάνει το 0-1 το σουτ όμως που επιχείρησε ο Μαντζώρος κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παλιγγίνη, αντί για τα δίχτυα του, ενώ στο 66΄ γυριστό σουτ του Σουλελέ ο τερματοφύλακας της ομάδας της Νίκαιας κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 77΄ η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Στασινού με 2η κίτρινη κάρτα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Ιωνικός έχοντας υπέρ του το αριθμητικό πλεονέκτημα ενέτεινε τις προσπάθειες του προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτσής, Ρόβας (60' Μπερνιδάκης), Μαυρουδής, Κατσίκιας (85' Αργυρίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Αλεξανδρόπουλος, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κατίδης (76' Λεωνιδόπουλος), Σούφλας, Βλάχος, Παυλάκης, Σουλελές (82' Μπένα).

Ιωνικός - Εθνικός 0-0