MENU

Ήταν ελαφρώς «σκουριασμένος», καθώς είχε να παίξει αγώνα σχεδόν έναν μήνα- από κείνο το 5-0 επί του Έβρου στις 20/12/2015. Κάπως έτσι, ο Άρης όφειλε να είναι προσεκτικός στο σημερινό εκτός έδρας ματς με την Κρύα Βρύση, καθώς συχνά η απραξία είναι κακός σύμμαχος.

Αυτό αποδείχτηκε εμπράκτως σήμερα: μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Σιδηρόπουλο, κάνοντας το 1-0 και αφήνοντας το Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του Άρη ν’ απορεί.

Μετά την ψυχρολουσία από την Κρύα Βρύση, όμως, οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν άμεσα και βρήκαν… ζεστό: στην ακριβώς επόμενη επίθεση ο Ντούνης γύρισε ωραία την μπάλα στον Καπνίδη κι αυτός από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Μετά την ισοφάριση ο Άρης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και στο 32΄ έφτασε στο 1-2 με το «μόνιμο» σκόρερ του: ο Ντούνης με δυνατό σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Δεληχατζή και έστειλε τους κιτρινόμαυρους χαρούμενους στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν ελαφρώς καλύτερος, άγγιξε το 1-3 με τον Πόι στο 81΄ μετά από ωραίο γύρισμα του Ν' Λουντούλου, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Μ’ αυτή τη νίκη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε τους 46 βαθμούς και παρέμεινε στο +7 από τη δεύτερη Χρυσούπολη, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Κάθε βδομάδα που περνάει, λοιπόν, η επόμενη- προσωρινή- στάση για τον Άρη έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

Ναι, σωστά: η Football League.

Κρύα Βρύση- Άρης 1-2