MENU

Μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Αρης, έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να κερδίζει με 3-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι "κίτρινοι" είχαν ως πρωταγωνιστική τον Λεωνίδα Κυβελίδη που σημείωσε δύο γκολ (57', 90'), με τον Κωνσταντινίδη ενδιάμεσα να κάνει το 2-0 (62'), ύστερα από ωραία ενέργεια του Μάουρο Πόι. Ο Ελληνας τεχνικός και σε αυτό το φιλικό έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του πλην των Καπνίδη και Σιδεράκη που προπονήθηκαν ατομικά.

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ (83' Ιακωβίδης), Ραούλ Μπράβο (46΄Βουτσιάς) (78΄Μπουλγκουρίδης), Τσουμάνης (67΄Ντόγος), Σαμαράς (46΄Μελισσάς), Ιντζίδης (46΄Καλογέρης), Ρόβας (62΄Παυλίδης), Καζναφέρης (46΄Κωνσταντινίδης), Πόι (69΄Μαζουλουξής), Κόκε (46΄Κυβελίδης), Τάτος (73΄Σαμαρόπουλος), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου) (82΄Ανδεάκος).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Tζήμας, Καπασακαλίδης, Δερμίδης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Παναγιωτίδης, Λαζαρίδης, Νάκας, Κωστόπουλος

Νέα φιλική νίκη του Αρη