MENU

Την δεύτερη σερί της νίκη και συνολικά έκτη στην έδρα της, πέτυχε η Καβάλα η οποία ήταν μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Ανατολικής Μακεδονίας. Το συγκρότημα του Γιώργου Γουνελά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Δραμινούς και μόλις στο 3΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Κανούλα. Οι γηπεδούχοι μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και πέντε λεπτά αργότερα κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους αυτή τη φορά με σουτ του Πτηνόπουλου. Στο 19΄ οι «αργοναύτες» κατάφεραν να καθαρίσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη χάρη σε σουτ του Δουμάνη.

Η ομάδα του Αντρέα Παντζιαρά έπειτα από την εξέλιξη αυτή του αγώνα, προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος το οποίο θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 36΄ η σέντρα σουτ όμως του Ρεβυθόπουλου αποκρούστηκε από τον Αθανασίου. Η απάντηση από πλευράς ΑΟΚ ήρθε στο 39΄ όταν και ο Δουμάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μένκα, ωστόσο δεν κατάφερε να τον νικήσει και να κάνει το 4-0. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα η Καβάλα, το πέτυχε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄με αυτογκόλ του Χαριτωνίδη, δίνοντας με τον τρόπο αυτό διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Η Καβάλα μετά από το τέρμα αυτό είχε ακόμα δύο ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρει ακόμα δύο τέρματα, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Αρχικά στο 64΄ με το σουτ του Κανούλα και εν συνεχεία στο 74΄ όταν και ο Πτηνόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μένκα, ο τερματοφύλακας όμως της Δόξας κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο 4-0. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μόλις μια καλή φάση αυτή του 89΄ με το σουτ του Κυριακίδη, το οποίο απέκρουσε ο Αθανασίου, ενώ στο 90΄ ο Πτηνόπουλος πέτυχε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Γουνελάς): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Ασημάκης (79΄Δελής) , Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (59΄ Παπαδόπουλος Γρηγόρ) , Κανούλας 70` Μπλιός.

ΔΟΞΑ ΔΡΜΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης (46΄ Χαριτίδης), Ντος Σάντος (62΄ Κυριακίδης), Στόικος, Γαϊδαρτζής, Κουμπρόγλου (46΄ Κανετίδης), Μουτεσίδης.

«Καθάρισε» με τεσσάρα το ντέρμπι η Καβάλα