MENU

Την πεποίθηση του να γίνει ένα καλό παιχνίδι εξέφρασε με δηλώσεις του στο SDNA με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι της Αργολίδας ανάμεσα στην Ένωση Ερμιονίδας και τον Παναργειακό ο τεχνικός των «λύκων» Ρομπέρτο Μπολάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο SDNA:

«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες τόσο για εμένα όσο και για τον Παναργειακό. Πέρασα 18 υπέροχους μήνες στην ομάδα την οποία και οδήγησα στην Football League και θα είναι όντως δύσκολο για εμένα. Όσο για τον Παναργειακό είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θα έχει τις ιδιαιτερότητες του. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Εκτός ο Τσώνης, τρέχει ο Γκαντιάγκα

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της ομάδας του Άργους θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Κιβερίου το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με χαλάρωμα. Εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Μπολάνο για το εν λόγω παιχνίδι έχει τεθεί ο Τσώνης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκαντιάγκα ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το Σάββατο (14/11) όπου και θα γίνει γνωστή η αποστολή του ντέρμπι.

Μπολάνο: «Να κερδίσει ο καλύτερος»