MENU

Τα τελευταία 24ωρα έχει έρθει στο προσκήνιο του Σάκη Τσιώλη για τον πάγκο των «κιτρίνων», εφόσον φυσικά αναλάμβανε τα ηνία της ομάδας ο Νίκος Αρβανιτίδης. Ο τελευταίος πήρε κι επίσημα χθες βράδυ το χρίσμα και πλέον έχει... σηκώσει τα μανίκια για να βρει το νέο προπονητή της ομάδας.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ήδη γίνει κι εντός της ημέρας μάλιστα, πιθανότατα το απόγευμα, αναμένεται να υπάρξει μία νέα επικοινωνία, όπου ο νεαρός επιχειρηματίας θα εξηγήσει στον Καρδιτσιώτη τεχνικό το πρότζεκτ του για τον νέο Άρη.

Aπό την πλευρά του Τσιώλη πάντως δεν δίνονται σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές πιθανότητες για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας κι ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από τη Γ' Εθνική. Βέβαια όπως έλεγε ο ίδιος στο περιβάλλον του, έχει υποχρεώσει στον κόσμο και στην ιστορία της ομάδας να ακούσει την πρόταση που θα του γίνει, όμως θεωρούσε δύσκολο -όπως χαρακτηριστικά τόνιζε- να πει το «ναι». Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν τα όσα θα ακούσει από τον Αρβανιτίδη θα είναι ικανά για να του αλλάξουν γνώμη.

Διστακτικός ο Τσιώλης για Άρη