MENU

Ο Ηρακλής με την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες ήρθε αντιμέτωπος με τις οφειλές της εποχής Παπαθανασάκη. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γιάννης Λουκίνας, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να καταθέτει προσφυγή κατά των «κυανόλευκων», ζητώντας την αποπληρωμή του.

Ηρακλής και Λουκίνας τέθηκαν αρκετές φορές αντιμέτωποι στα δικαστήρια με των πρώην επιθετικό του Γηραιού να κερδίζει την δικαστική μάχη, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορούσε να ενεργοποιήσει την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας άσος επέλεξε να μην προχωρήσει σε κάτι τέτοιο που θα έφερνε σε πολύ πιο δύσκολη θέση την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτή η κίνηση του Λουκίνα φαίνεται να αποτέλεσε το παράδειγμα για τους έντεκα πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που επέλεξαν και αυτοί με την σειρά του να μην ενεργοποιήσουν προς το παρόν την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Η στάση υπομονής που έδειξαν οι πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, δίνουν σαφέστατα χρόνο σημαντικό χρόνο στους ανθρώπους του Γηραιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα τελειώνουν για τους «κυανόλευκους».

Στα γραφεία της Μίκρας γνωρίζουν καλά πως έχουν κερδίσει απαραίτητο χρόνο, αλλά καλούνται να βρουν λύσεις για την επόμενη μέρα καθώς οφειλές και κίνδυνοι συνεχίζουν να υπάρχουν.

Δεν ζήτησε την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών για Ηρακλή ο Λουκίνας