MENU

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε χθες μια μεγάλη μεταγραφή αυτή του Απόστολου Βέλλιου, ωστόσο δεν σταματά εκεί. Οπως σας ενημέρωσε από χθες το SDNA οι "κυανόλευκοι" έχουν καταθέσει επισημη πρόταση τον Ντούσαν Πέρνις, τον 31χρονο τερματοφύλακα που έμεινε ελεύθερος από την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Μάλιστα, με τον Σλοβάκο, επετεύχθη και προφορική συμφωνία και αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις, με την επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου να έχει κλείσει το 90% του ρόστερ του πριν η ομάδα πάει στο Καρπενήσι, να γίνεται πραγματικότητα. 

Από 'κει και πέρα, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ουλίσες Ντάβιλα, ο Μεξικανός έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Τσέλσι, ωστόσο είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Ο Ηρακλής εδώ και μέρες έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει την απάντηση των Λονδρέζων, αφού αυτοί έχουν τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση αυτή.

Πάντως, στον Ηρακλή έλεγαν πως αν μέχρι το Σάββατο δεν έχουν απάντηση, τότε θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και θα κινηθούν για άλλες περιπτώσεις παικτών. Αλλωστε, χρόνος υπάρχει, από τη στιγμή που οι "κυανόλευκοι" έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των φετινών τους μεταγραφών.

Eρχεται ο Πέρνις, ξεκαθαρίζει του Ντάβιλα