MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107,4 FM και την εκπομπή AllAboutARIS ON AIR:

«Χάρηκα πολύ για τον Δημήτρη. Όταν ένας αθλητής σε εμπιστεύεται για την αποκατάσταση του και την επιστροφή του στο γήπεδο είναι τιμή σου. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και χαίρομαι που ο προπονητής τον εμπιστεύτηκε για να είναι στην αποστολή.

Ο Δημήτρης τραυματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο για πρώτη φορά και ο επανατραυματισμός του έγινε στην προετοιμασία, το καλοκαίρι. Καταστρώσαμε ένα πλάνο και βάλαμε ένα χρονικό όριο επιστροφής μαζί με τον παίκτη. Ήθελε ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση στην αποκατάσταση του. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Πολλά γίνονται στον αθλητισμό.

Ο Δημήτρης από την πρώτη μέρα είχε ως στόχο την επιστροφή του. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός. Έκανε και παραπάνω πράγματα από όσα χρειάζονταν. Είχε τεράστια θέληση να το ξεπεράσει. Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από τις αρχές Ιανουαρίου. Στον 1 μήνα που πέρασε έγινε το "return to sport”. Μιλάμε για έναν μήνα με ασκήσεις σε επίπεδο προπόνησης για να επιστρέψει ο αθλητής σε ρυθμό ομάδας.

Ο Δημήτρης ακολουθεί ένα ασκησιολόγιο πριν και μετά την προπόνηση της ομάδος. Και θα συνεχίσει να το ακολουθεί. Συν ένα έξτρα δικό μας ασκησιολόγιο, που είναι κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Είναι έτοιμος από τα μέσα Φεβρουαρίου και πλέον είναι στην κρίση του προπονητή του. Γιαυτό έγινε και το φιλικό με τη Κ20, για να έχει λεπτά με μπάλα στα πόδια του. Χαίρομαι που ο κύριος Σπανός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Είναι και ο ίδιος ο Δημήτρης χαρούμενος και το περιμένει πως και πώς να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον Άρη με τους στόχους του».

Μπουτοβίνος: «Να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει τον Άρη ο Ανάκογλου»