MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών, ΕΡΤ3
Πανσερραϊκός
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
1 3
Άρης
ΑΡΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ακόμα μια νίκη κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες του Άρη, στην μάχη που δίνουν για την επιστροφή στην Super League. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κατάφεραν να μπουν μπροστά, ωστόσο ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 77’ με γκολ του Τσιμίκα. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού δεν το… έβαλαν κάτω, έκαναν το 1-2 στο 89’ με τον Διαμαντόπουλο, ενώ ο Τζανακάκης στις καθυστερήσεις έδωσε διαστάσεις θριάμβου (1-3).

Απείλησε με Χαντί ο Άρης

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις, με τον Άρη να έχει σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο καμιά ομάδα δεν είχε την κλασική μεγάλη φάση, όπου αμφότερες μοιράστηκαν από μια καλή στιγμή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού να «μπαίνουν» αρκετά καλύτερα, έλεγχαν τον αγώνα και κατάφεραν με ένα σουτ του Μουμίν από το ύψος του ημικυκλίου στο 14’ να απειλήσουν, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Η αναμέτρηση στη συνέχεια δεν είχε μεγάλες φάσεις, με τις ομάδες να «ψάχνουν» τα πατήματα τους, ενώ στο 30’ ο Άρης είχε την καλύτερη φάση από την πλευρά του.

Συγκεκριμένα ο Τζανακάκης γέμισε πανέμορφα μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Χαντί έπιασε την κεφαλιά ανάμεσα στους αμυντικούς του Πανσερραϊκού, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 42’ ο Χαντί είχε εκ νέου ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» ωστόσο ήταν αρκετά άστοχος στο σουτ που επιχείρησε.

Τρομερή ευκαιρία με Ποζατζίδη

Όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι κέρδιζαν μέτρα μέσα στο γήπεδο, φτάνοντας στο 42’ σε μια πολύ καλή στιγμή. Και αυτό διότι ο Ποζατζίδης είδε τον Αναγνωστόπουλο να είναι λίγο έξω από την εστία, δοκίμασε το μακρινό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για το γκολ της νίκης, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο ματς με τον Άρη να έχει τον έλεγχο τον κινήσεων από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Δοκάρι ο Πανσερραϊκός, γκολ ο Άρης

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο, ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Ναζίμ στο 51’ να κάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στην συνέχεια χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αναγνωστόπουλου!

Ότι δεν κατάφερε ο παίκτης του Πανσερραϊκού, το κατάφερε λίγα λεπτά πιο μετά και πιο συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος με κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους.

Έπαιξε με την... φωτιά και “κάηκε” ο Άρης

Μετά το γκολ του Σόουζα, οι παίκτες του Άρη, επαναπαύτηκαν με αποτέλεσμα να δώσουν μέτρα στους παίκτες του Πανσερραϊκού, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν, φτάνοντας στην ισοφάριση.

Συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό του αγώνα ο Τσιμίκας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του Αναγνωστόπουλου, φέρνοντας το ματς στα... ίσια.

Διαμαντόπουλος και Τζανακάκης “λύτρωσαν” τον Άρη

Το γκολ της ισοφάρισης ανάγκασε τους παίκτες του Άρη, να βγουν μπροστά, προκειμένου να ψάξουν το γκολ της νίκης, με τον Διαμαντόπουλο να είναι αυτός που “λύτρωσε” τους κίτρινους, με το γκολ που σημείωσε στο 89’.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός του Άρη, έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυνόμενους, ο Διαμαντόπουλος πήρε, όμως, το ριμπάουντ και με σουτ σε... δεύτερο χρόνο έστειλα την μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη, για να διαμορφώσει το τελικό 1-2 υπέρ των “κίτρινων”.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τον Άρη έβαλε ο Μανώλης Τζανακάκης, με κοντινή προβολή μετά από πάσα του Πασά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη επί του Πανσερραϊκού.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Ναζίμ (84′ Βοσκόπουλος), Σιάκκας, Ποζατζίδης (56′ Ένομο), Κρητικός (69′ Κάκκο), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Κάσσος (88′ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας, Χαντί (83′ Πασάς), Μπαστακός (54′ Διαμαντόπουλος).

Πανσερραϊκός - Άρης 1-3