MENU

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92.8 έκανε ο πρώην τεχνικός της Δόξας Δράμας Άγγελος Διγκόζης.

Ο πρώην κόουτς των «μαυραετών» αναφέρθηκε στις δυσκολίες του στόχου που είχε τεθεί και δεν ήταν άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και στο διαζύγιο του με την ομάδα της Δράμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ήταν μια συνεργασία που έληξε για κάποιους λόγους. Να πω ότι όλος ο κόσμος γνωρίζει. Επιθυμία ήταν η ομάδα να βγει κατηγορία και του το έλεγα του προέδρου, όχι ότι δεν είναι εφικτό, αλλά όπως φτιάχτηκε τότε η ομάδα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν μπορεί μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει επειδή ξαφνικά βρέθηκε να παίξει στην β’ Εθνική και έκανε 8 μεταγραφές. Είναι αδιανόητο. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που δούλεψα σε αυτή την ομάδα που λέγεται Δόξα Δράμας και η κάθε μέρα που περνάει είναι ένα μάθημα δουλειάς και ζωής.

Εμείς ήμασταν μια ομάδα που κάναμε τις τελευταίες μας μεταγραφές και οι άλλες ομάδες, όπως ο Άρης, η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα είχαν ξεκινήσει και είχαν κάνει το προγραμματισμό τους από το καλοκαίρι. Εμείς ξαφνικά επειδή ξυπνήσαμε ένα πρωί, θέλαμε να χτυπήσουμε ή να προσπεράσουμε αυτές τις ομάδες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

Διγκόζης: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ανέβει η Δόξα Δράμας»