MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συγκεκριμένα ο μπακ των «κιτρινόμαυρων» δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/1) κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής διότι έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Επιπλέον αύριο ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο Αλκαζάρ (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.

Σήμερα, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος –ως γνωστόν- δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο μεθαυριανό παιχνίδι, προφυλάχτηκε από το σημερινό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο».

Ενοχλήσεις για Μπούρμπο στον Άρη