MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE

Την δυνατότητα να πλησιάσει το γκρουπ των ομάδων που παλεύουν, για την παραμονή τους στην κατηγορία έχασε η Καλλιθέα, εν αντιθέσει με τον Καραϊσκάκη ο οποίος απέσπασε το δεύτερο του θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του. Στα της αναμέτρησης ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 5΄ είχε την πρώτη του καλή φάση στο ματς, με την εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουτογλίδη.

Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλλιθέα ήταν αυτή, που είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να έχει καταφέρει να γίνει απειλητική για την εστία του Μέλκα. Όλα αυτά μέχρι το 39΄ όταν ο Συριόπουλος με κεφαλιά από κόρνερ έκανε το 1-0. Έπειτα από το τέρμα αυτό οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει στο 42΄, το σουτ όμως του Δημητριάδη πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Καλλιθέας, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ ο Καραϊσκάκης έφερε το ματς στα ίσα, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κυριάκης από τον Συριόπουλο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του αυτή η οποία ήταν λανθασμένη, καθώς ο παίκτης των φιλοξενούμενων έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Οι Ηπειρώτες μετά το γκολ που πέτυχαν, έφτασαν κοντά στο 1-2 στο 57΄ ο Λουκίνας όμως παρότι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτογλίδη.

Οι γηπεδούχοι μετά το τέρμα που δέχτηκαν, πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε εκ νέου το προβάδισμα. Αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στο 83΄, το σουτ όμως του Σμυρλή αντί για τα δίχτυα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέλκα, με το ήδη υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Τζιβίλογλου): Κουτογλίδης, Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Σεζάι, Βασιλείου, Χοτζάλι (84' Κερασίδης), Μάκο, Βαλμάς (62' Σμυρλής), Γκέτσι (76' Ταμπάκης).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Θανάσης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Γυφτοκώστας (73' Μακρίδης), Χούσος, Δημητριάδης (88' Ευαγγέλου), Κόλινς (46' Κυριάκης), Θεολόγου, Παπανίκου, Λουκίνας, Τσοντάκης, Μακρής.

Καλλιθέα - Καραϊσκάκης 1-1