MENU

Οριστικοποιήθηκε το ρόστερ του ΑΡΗ με το κερασάκι στην τούρτα να είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Μια κίνηση χωρίς καμία αμφιβολία ποιοτική με έναν ποδοσφαιριστή πολύ γρήγορο με δύο πόδια που παίξει εξαιρετικά και τις δυο πλευρές (και με ανάποδο πόδι να συγκλίνει προς το κέντρο), ενώ μπορεί να παίξει και ως δεύτερος φορ πίσω από τον βασικό Καπνίδη ή Διαμαντόπουλο.

Κίνηση πάρα πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας που βέβαια ανάλογες έγιναν και πέρσι, αλλά δεν έπιασαν όπως πχ ο Μιλούνοβιτς. Ο Πλατέλλας όμως είναι και διαφορετικός χαρακτήρας, εγωιστής, μαγκάκος και με δύναμη στις μονομαχίες και μπορεί να κάνει την διαφορά σε μία θέση βέβαια που ήδη μαζεύτηκαν πολλοί. Για να είμαστε ακριβείς σε δύο θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν Πλατέλλας, Μπαργκάν, Ντούνης, Κάσσος, Πασσάς, Μιλούνοβιτς. Όλοι διεκδικούν θέση βασικού!

Μια που ξεκινήσαμε από την επίθεση να σημειώσουμε και την θέση που ίσως να έπρεπε να γίνει μία ακόμα κίνηση. ΦΟΡ. Ο ΑΡΗΣ έχει Καπνίδη και Διαμαντόπουλο και το αν αρκούν ή όχι θα το δείξει το αποτέλεσμα. Προσωπικά ήθελα τον ψηλό από την Μαγαδασκάρη, αλλά...

Στα χαφ επίσης η ομάδα ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ. Μουμίν, Νίκιτς, Ιντζόγλου είναι ότι καλύτερο διαθέτει ομάδα σε κατηγορία. Και θα παίζουν οι δυο για να δίνουν ανάσα στον τρίτο και Παυλίδη θα έχουν εναλλακτική και μπροστά τους, αλλά και τον Λώττα που αποκτήθηκε από την Σπάρτη. Βέβαια για...δεκάρι βασικό προορίζεται ο Στεφάνοβιτς. Πλήρης χωρίς καμία αμφιβολία και στο κέντρο. Ακραία μπακ Βαλεριάνος, Τσουμάνης αριστερά, Τζανακάκης, Μπούρμπος δεξιά. Στόπερ; Δεληζήσης, Σόουζα για βασικοί και Μαραγκός ως εναλλακτική μαζί με τον πιτσιρικά τον Κλιγγόπουλο. Ίσως και εδώ να μπορούσες να έχεις μία ακόμα προσθήκη, αλλά με τόσα χαφ αν χρειαστεί γυρνάς έναν πίσω, οπότε το όποιο κενό καλύπτεται. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όπως ο Νέτο πολυτέλεια για όποια άλλη ομάδα. Στα γκολπόστ 2 αξιολογότατοι γκολκίπερ Καντιμοίρης και Αναγνωστόπουλος, που παλεύουν για την βασική θέση και ο νεαρός Μάντζαρης από πίσω. Στους παραπάνω προσθέστε και τους πιτσιρικάδες που ανέβηκαν από την Κ19 και θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να μην υπάρχουν...ονόματα ανάλογα των περσινών, αλλά σίγουρα υπάρχει ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο ΑΡΗΣ χωρις υπερβολές έχει πάλι το ακριβότερο και ποιοτικότερο και πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας.

Φέτος όμως έκανε με αυτό προετοιμασία. Φέτος είχε ολοκληρώσει το ρόστερ του κατά 90% πριν αρχίσει η προετοιμασία. Φέτος, λοιπόν, οφείλει πέρα από τα πρόσωπα να αποδείξει ότι έχει αλλάξει νοοτροπία. Για αυτό ήρθε άλλωστε ο Μυροφορίδης. Αυτό είναι και το κλειδί για το αν θα πετύχει ή όχι, μαζί με τα προαπαιτούμενα να μην υπάρχει το...φαινόμενο εγκληματικής εύνοιας άλλων ομάδων όπως πέρσι- με τον ΑΡΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ- αλλά και να υπάρχει η οργάνωση των γραφείων του ίδιου του ΑΡΗ.

ΥΓ1 Κατά τις 8 Οκτώβρη πάει το πρωτάθλημα για έναρξη φυσικά με 18 ομάδες και φυσικά ανεβαίνουν οι δευτεραθλητές. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ HALL OF FAME. ARIS THESSALONIKI ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Στην ίδια βέβαια την πόλη, κάποιοι εξακολουθούν να ζουν στον μικρόκοσμό τους... Δεν πειράζει καλή καρδιά και πάμε όλοι μαζί: “ΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ;”

Θέμα νοοτροπίας, όχι προσώπων