MENU

Ενα ακόμα βήμα προς την επιστροφή του στη Super League, επιθυμεί να κάνει σήμερα (18:00) ο Ηρακλής, που αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη. 

Οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται - έστω και με περιπετειώδη τρόπο - από χθες στην Αθήνα με στόχο το τέσσερα στα τέσσερα, το οποίο ουσιαστικά θα "κλειδώσει" την άνοδο τους. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πέρα από τον Δημήτρη Στάμου, που τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. 

Παρόλα αυτά η ενδεκάδα του Ηρακλή, αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στην Παναχαϊκή. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει ο Χουάντερσον. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπουκουβάλας, με τον Σαραμαντά να επιστρέφει στο αριστερό και τους Ζιαμπάρη, με τον Καρασαλίδη να συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, με τον Μπαρτολίνι να μένει στον πάγκο.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Πουρτουλίδης με τον Ιντζόγλου, ενώ σε ότι αφορά τις τρεις θέσεις πίσω από τον Περόνε θα βρίσκονται οι Κυριακίδης, Ρομάνο και ο Τσιλιανίδης.

Επιστρέφουν Περόνε, Ρομάνο