Η ήττα του Άρη στα Τρίκαλα αποτέλεσε ισχυρό πλήγμα στις τάξεις των «κιτρίνων» με τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί στη χθεσινή προπόνηση να εμψυχώσει τους παίκτες του.
«Μέχρι να αποχωρήσει ο Τάτος είχαμε την υπεροχή και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα σχετικά γρήγορο γκολ. Ακόμα και μετά τη δική μας αποβολή δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, αλλά και δεν δημιουργήσαμε. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να το πιστέψετε, εγώ το πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να είστε μόνιμα επαγγελματίες. Ότι κι αν κάνουμε στους αγώνες, ακόμα και μετά από νίκες να δουλεύετε σκληρά στις προπονήσεις. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο».
Παράλληλα έδωσε έναυσμα νίκης για το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στα Χανιά στην Κρήτη. «Είναι δύσκολο παιχνίδι, δίχως αύριο και δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η δυναμική του αντιπάλου. Πρέπει να το κερδίσουμε, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».