MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
«Κλεάνθης Βικελίδης», TV: ΕΡΤ3
Άρης
ΑΡΗΣ
3 0
Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Δεν «έπρεπε» απλά, ήταν επιβεβλημένο: έχοντας αποτύχει να πάρει τη νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια του στην Stoiximan Football League (όλα τους εκτός έδρας), ο Άρης είχε δει τη διαφορά του από τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Αν ήθελαν, λοιπόν, να μη χάσουν εντελώς την επαφή τους με τις θέσεις που οδηγούν στην Superlegue, οι Θεσσαλονικείς επιβαλλόταν να κερδίσουν σήμερα στον πρώτο τους αγώνα στην έδρα τους μετά από 1 μήνα- και στο πρώτο μετά την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου.

Έχοντας τους Πασχάλη Μελισσά και Ανδρέα Σκέντζο ως υπηρεσιακό προπονητικό δίδυμο στον πάγκο τους, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και μόλις στα 30 δευτερόλεπτα ο Ντούνης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0! Αυτό ήταν το 4ο τέρμα που πετυχαίνει ο Έλληνας επιθετικός.

https://streamable.com/tz9zq

Ο Άρης, έχοντας πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, συνέχισε να πιέζει και στ 24΄ ο Μπούρμπος σούταρε από καλή θέση αρκετά ψηλά, αφήνοντας τον αμαρκάριστο Καπνίδη στη μικρή περιοχή με την… απορία.

9 λεπτά αργότερα, ωστόσο, είχε φτάσει η στιγμή για να διευρυνθεί η- υπέρ του Άρη- διαφορά: τρομερό σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή, αδυναμία του Πρίφτη ν’ αντιδράσει και 2-0.

https://streamable.com/5zav8

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 34΄, η Αναγέννηση έφτασε μια ανάσα από το 2-1, όμως το σουτ που έκανε ο Κρητικός σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη, ενώ η μείωση δεν ήρθε ούτε στο 43΄, όταν μετά τη μίνι- αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή, ο Σάμουελ πλάσαρε τον Διούδη, όμως ο Σόουζα με ωραίο τάκλιν έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε σχεδόν όπως το πρώτο: ο Πίτου Γκαρσία με τρομερό φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Καρδίτσας, «σπαταλώντας» μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ένα τρομερό γκολ.

Στο 55΄, ωστόσο, είχε φτάσει η στιγμή για να βάλει φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του (έστω και με το πόδι) ο Παυλίδης: νέο σουτ εκτός περιοχής και πάλι στα δίχτυα η μπάλα και 3-0 ο Άρης, που, πλέον, μόνο με αγωνιστική αυτοκτονία θα έχανε τους 3 βαθμούς.

https://streamable.com/8qbtg

Αυτή όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά οι «Κίτρινοι» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και 4ο γκολ αν ο Ίλιτς στο 67΄ προτιμούσε το βάθος της εστίας του Πρίφτη αντί για την έξω πλευρά του δοκαριού του.

Στα εναπομείναντα 25 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις ο Άρης πάτησε φρένο, η Καρδίτσα δεν απείλησε έστω και για το γκολ της τιμής και, κάπως έτσι, ήρθε αυτό το τελικό (και δίκαιο με βάση τη εικόνα του ματς) 3-0.

Ο Άρης, λοιπόν, επέστρεψε μετά από 1 μήνα στις νίκες, πήγε στους 38 βαθμούς και παρέμεινε στο -8 από Απόλλωνα και Λαμία.

Μένει να φανεί αν μπορεί να «σκαρώσει» μια ακόμα πιο σημαντική επιστροφή.

Ακριβώς: αυτή στην Superleague.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Π. Μελισσάς-Α. Σκέντζος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Ταυλαρίδης (44' Ραούλ Μπράβο), Πίτου Γκαρσία, Ντούνης, Παυλίδης (82' Μακουτά), Καπνίδης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (25' Ρόβας)

Aναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος, Μπλέντι (68' Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Σάμουελ, Τσιλούλης, Τζέκος (56' Ντιατά), Μπιντέλης, Κρητικός (51' Καραγιάννης)

Άρης- Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0