MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη: «Ξεκινάω από το γεγονός, πως ο Άρης με τη μεγάλη ιστορία που έχει στόχο την άνοδο. Οταν ο Καρυπίδης ανέλαβε, όλοι μαζί έχουμε αυτό το σκοπό. Για να το πετύχουμε χρειάζεται επιμονή και υπομονή.

Δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Παίζοντας και με τον Άρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν θέλω να πω για το σημερινό ματς. Κάνω μία απλή ερώτηση.

Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή, δεν το παρατήσαμε. Παλέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφιβάλλω αν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Κι αν κερδίζαμε σήμερα, πήραμε την κατηγορία; Όχι βέβαια. Ξέρουμε ποια είναι η απόδοσή μας και τι θα βελτιώσουμε.

Εχουμε παίξει δύο επίσημα και να κάνουμε αγγέλους. Βλέπουμε ομάδες με 10 παιχνίδια, ρυθμό και πέφτουν σε γκέλα. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Τι εστί Άρης το ξέρω την πρώτη φορά. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται η άνοδος. Θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο.

Καμία σχέση ο Αιγινιακός του Κυπέλλου με το σημερινό. Οι αντίπαλοι έχουν κι ένα έξτρα κίνητρο. Δεν ζητάω να κριθούμε με επιείκεια. Είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε 32 νίκες. Όταν ήρθα το 2006 είχαμε στραβά αποτέλεσμα.

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Είναι σαν να έχω σπάσει το ένα χέρι και να με ρωτάτε πόσα έχω. Τι θα πω; Ένα; Αφού δύο έχω…».

Για το χαμένο πρώτο ημίχρονο: «Θα το λύσουμε. Τι να κάνουμε; Να το βρούμε από τον Θεό. Αν μία ομάδα είχε σήμερα τις ευκαιρίες χωρίς να παίξει τη μεγάλη μπάλα, είμαστε εμείς. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, τις σιχαίνομαι. Για να κερδίσεις τον Αιγινιακό και κάθε ομάδα που έρχεται εδώ, πρέπει να φτύσεις αίμα. Δεν το βιώσατε στη Γ΄Εθνική;

Ο παίκτης του 7 με τον Άρη θα παίξει για 10. Εμείς πρέπει να παίξουμε στο 11. Μόνο με τη φανέλα δεν γίνεται. Ξέρουμε τι φταίει, αλλά θα το λύσουμε. Δύο παιχνίδια παίξαμε ρε παιδιά».

Για το εύκολο γκολ: «Θα το λύσουμε! Δεν βλέπω άλλο πρόβλημα. Η εποχή της φανέλας πέρασε».

Για την ένταση με Τζεμπούρ: «Δεν ξέρω με λεπτομέρειες…».

Ποιο είναι το πλάνο για Τάτο και Ίλιτς και τι τον κάνει να αισιοδοξεί ότι θα αλλάξει η κατάσταση: «Είδαμε τους πρωταθλητές των φιλικών να δυσκολεύεται. Αν κάνεις κριτική υπάρχει προηγούμενο, γιατί αυτοί έπαιξαν 10 ματς, εμείς τρία. Αν δεν κερδίζουμε υπάρχει θέμα. Ο Τάτος και ο Ίλιτς εναλλάσσονται θέσεις, όπως και ο Ανάκογλου.

Ολο αυτό το πακέτο θέλει και λίγο χρόνο. Με ακούσατε να ζητάω πίστωση χρόνου; Είναι ο Άρης νέα ομάδα; Δεν ζήτησα ποτέ χρόνο. Δεν γίνεται σε αυτές τις ομάδες».

Για την προετοιμασία: «Ο καθένας ξέρει τον ρόλο του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Βεβαίως είχαμε τον χρόνο. Είναι θέμα γενικό της κατηγορίας. Πόσο μάλλον στη Β΄Εθνική. Εδώ το βλέπουμε στη Σούπερ Λίγκα. Χρειάζεται υπομονή, δεν γίνεται σαν Άρης, να δώσουμε δικαιώματα. Δεν πρέπει να διαλύσουμε για το αποτέλεσμα».

Για το πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι το θέμα μας. Εχουμε χρόνο και καιρό να το συζητήσουμε. Ολα έρχονται στην ώρα τους. Εμείς θα κριθούμε στις 10 Ιουνίου.

Αν μείνουμε πίσω βαθμολογικά, εγώ πρώτος θα σας πω ότι έχουμε θέμα. Αν κάποιος νομίζει ότι αν κερδίζαμε αυτά τα δύο ματς θα παίρναμε την άνοδο, να μας το πει. Θέλουμε ηρεμία, ψυχραιμία και δουλειά. Θα γίνει ο στόχος μας. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή να διαλύσουμε;».

Ξέσπασε ο Αναστόπουλος: «Η εποχή της φανέλας πέρασε, αλλά δεν πρέπει να τα διαλύσουμε όλα»