MENU

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την Καλλονή, υπέγραψε ο Λάμπρος Τριανταφύλλου.

Ο 20χρονος μέσος ααγωνιζόταν στην Κ20 των νησιωτών, και πλέον από την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα ανήκει στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο νεαρός Λάμπρος Τριανταφύλλου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή μας!

Ο Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Χίο στις 10 Αυγούστου του 1996 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Στο δυναμικό της U20 εντάχθηκε την περίοδο 2013-2014, έχοντας περάσει πρώτα από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου (2010-2011) και την ΑΕ Καλαμωτής (2011-2013), ενώ στο παρελθόν έχει έχει συμμετάσχει και σε καμπ του Ολυμπιακού.»

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νεαρός παίκτης με δηλώσεις του στο kallonifc.gr, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτή την εξέλιξη» ανέφερε στο kallonifc.gr ο Τριανταφύλλου και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην U20 Δημήτρη Γαβαλά ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι'αυτό το γεγονός. Επίσης, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και φυσικά τον κ. Βαζάκα που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ με την επαγγελματική ομάδα. Πιστεύω πως με πολλή δουλειά και μυαλό θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και τις υψηλές απαιτήσεις».

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Λάμπρο Τριανταφύλλου υγεία και καλή επιτυχία».

Προώθησε Τριανταφύλλου η Καλλονή