MENU

Μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε ο πρόεδρος των Τρικάλων Γιώργος Γιαλιάς.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της θεσσαλικής ομάδας Χρήστου Γιαλιά, ανέφερε σ΄αυτό πως εαν η ομάδα δεν καταφέρει φέτος να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Super League, θα το προσπαθήσει να τον πετύχει του χρόνου.

Παράλληλα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του έχει ματώσει για αυτήν όπως και ο κόσμος της καθώς επίσης και το ότι δουλεύει στα πρότυπα ομάδας που αγωνίζεται στην Super League.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Προς όλους τους φιλάθλους του Α.Ο. Τρίκαλα… θα ήθελα να σας πω ότι θαυμάζω τον κόσμο και την αγάπη του κόσμου των Τρικάλων που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στην ομάδα. Όταν η ομάδα δεν παίρνει τα αποτελέσματα που μας αξίζουν και χρειαζόμαστε και εμείς στεναχωριόμαστε και εμείς βρίζουμε. Ποτέ δεν κοιτάξαμε την ομάδα σαν δουλειά και να παίξουμε με τον κόσμο και την ιστορία του.

Η ομάδα δουλεύει σαν ομάδα Α’ Εθνικής σε όλα τα επίπεδα. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Εμείς πρέπει να είμαστε δεμένοι χωρίς κόντρες μεταξύ μας. Σας χρειαζόμαστε όλους, κανείς δεν περισσεύει, και αν δεν βγούμε φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του χρόνου, όπως και φέτος. Και ο πατέρας μου ματώνει και εσείς. Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας.

Να ξέρετε ότι τα Τρίκαλα τα σέβομαι και τα εκτιμώ και γι’ αυτό το λόγο έχω κάνει το Ελευσίνα - Τρίκαλα, Ελευσίνα - Μάνδρα. Την Κυριακή σας χρειαζόμαστε όλους γιατί ο ΑΟΤ είναι η δύναμη του κόσμου Να είστε καλά…».

Προς όλους τους φιλάθλους του ΑΟΤρικαλα θα ήθελα να σας πω οτι θαυμάζω τον κόσμο και την αγάπη του κόσμου τον Τρικάλων π...

Posted by Γιώργος Γιαλιάς on Monday, March 7, 2016
Γιαλιάς: «Η ομάδα δουλεύει σαν ομάδα Α΄ Εθνικής»