MENU

Στην έκδοση απόφασης με την οποία γνωστοποιεί ότι απαγορεύεται η μετακίνηση είτε μεμονωμένη, είτε οργανωμένη των οπαδών των Τρικάλων στο εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, προχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Ν. Κοντονή, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.-Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20-12-2015 και ώρα 18:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Σικαλιάς

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για το εν λόγω παιχνίδι συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (16/12) με προπόνηση που έγινε στο Λογγάκι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αλτικές ασκήσεις και δύναμη και στην συνέχεια παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους, ενώ στα θετικά για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο η επιστροφή του Γιώργου Σικαλιά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έπειτα από έναν μήνα εξαιτίας θλάσης που υπέστη στον δικέφαλο.

Επόμενη προπόνηση των Θεσσαλών είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

Χωρίς κόσμο στο ντέρμπι τα Τρίκαλα