MENU

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία εκφράζουν την έντονη δυσάρεσκεια τους, τόσο για την εκτός έδρας ήττα τη προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανελευσινιακό, όσο και για την εμφάνιση της ομάδας, προέβησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού «Che Guevara Club», απαιτώντας μεταξύ άλλων άμεσες λύσεις προκειμένου να υπάρξει αλλαγή τόσο στην εικόνα της ομάδας, όσο και στα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΤΕ - ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΤΕ - ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά βρεθήκαμε και στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ κατάντησε σαν "βαρέλι δίχως πάτο". Ένας περιφερόμενος κωμικοτραγικός θίασος που γυρνάει στο πανελλήνιο και χαρίζει άφθονο γέλιο αλλά και αυτοπεποίθηση στους μέχρι εκείνη στιγμή ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ αντιπάλους, όπως έγινε χθες και την ίδια στιγμή, προκαλεί θυμό στους οπαδούς μας. Οπαδούς που κανένας δε σεβάστηκε για την αγωνία, την αγάπη και τον αγώνα που κάνουν για το καλό της ομάδας που και χθες βρεθήκαμε κοντά της για να τη βοηθήσουμε.

Αψηφήσαμε τα 1200 χιλιόμετρα για ακόμα μία φορά και ήμασταν εκεί παρόντες στη μάχη της κερκίδας όπως ήμασταν και στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ, και στην ΚΡΗΤΗ, και στην ΚΕΡΚΥΡΑ, και στη ΛΑΡΙΣΑ όπως θα είμαστε ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ γιατί είμαστε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ CHE GUEVARA CLUB. Με την ομάδα που είμαστε και θα είμαστε στις ΧΑΡΕΣ και στις ΛΥΠΕΣ (και ενώ κάνουμε όλα αυτά από το υστέρημά μας) χθες τι είδαμε;;;;;;;

Ποδοσφαιριστές προκλητικά αδιάφορους και αγωνιστικά ανύπαρκτους να διασύρουν την τιμημένη φανέλα της ομάδας, σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Προπονητή, ο οποίος θα άλλαζε υποτίθεται τουλάχιστον την ψυχολογία της ομάδας προς το καλύτερο, μιας και δεν ήταν δικές του οι επιλογές των ποδοσφαιριστών, να καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο. Μια ομάδα "μπάχαλο" χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Χωρίς την παραμικρή πειθαρχία εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας που ήταν ξεπερασμένο και θύμιζε άλλες δεκαετίες.

Από το κάδρο των ευθυνών δεν μπορούμε να βγάλουμε και τον προηγούμενο προπονητή, ο οποίος ήταν υπεύθυνος μαζί με τη διοίκηση για την επιλογή των ποδοσφαιριστών και το στήσιμο της ομάδας μέχρι τη στιγμή της αντικατάστασής του.

Όσον αφορά στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι υπεύθυνη για την επιλογή και το στήσιμο όλου αυτού του οικοδομήματος που τελικά αποδείχθηκε σαθρό. Επιλογές όπως: προπονητή, αλλά πολύ περισσότερο ποδοσφαιριστών που φάνηκαν εντελώς ανεπαρκείς για το στόχο που έβαλαν, την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. Μιας Διοίκησης που τη στηρίξαμε γιατί όλα τα μέλη της είναι ΣΕΡΡΑΙΟΙ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΙ αλλά και επειδή ΔΕΝ πιστεύουμε στο μοντέλο του "Σωτήρα" είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού. Αντί όμως οι ίδιοι να θωρακίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το οικοδόμημα, μιας και διακυβεύονται και τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα, και οι πρώτες αναταράξεις φαίνονταν από την απόδοση στα φιλικά του καλοκαιριού, καταφέρανε μέσα από άστοχες επιλογές να φτάσουμε στο σημερινό αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα.

Μέσα από αυτό το κείμενο συνεχίζουμε να "χτυπάμε" το καμπανάκι του κινδύνου σ’ όλους για το σημείο που έχουμε φτάσει, ελπίζοντας να βρούμε ανταπόκριση. Δεν "πηδάμε από το καράβι" για να σωθούμε, συνεχίζουμε να παλεύουμε και καλούμε τον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας. Θα είμαστε κοντά σ’ όποιον παλεύει για την τιμή και την ιστορία αυτής της φανέλας και αυτής της ομάδας, ενώ θα μας βρει μπροστά του όποιος είναι προκλητικά αδιάφορος ή πολέμιος σ’ αυτό που λέμε ομάδα της καρδιάς μας. Γιατί για μας δεν έχει τόση σημασία αν θα πέσεις κάτω ύστερα από έναν αγώνα αλλά αν θα μπορέσεις να ξανασηκωθείς.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”».

«Μας ξεφτιλίσατε φτάνει πια»