MENU

Ο βουλγαρικός Τύπος είχε αποκαλύψει από χθες τους τέσσερις παίκτες που φέρεται να παρακολούθησε άνθρωπος του Δικεφάλου στην αναμέτρηση Λέφσκι Σόφιας-Λουντογκόρετς. Ο λόγος για τους Πιμιέντα, Βάντερσον, Κεσέρου και Μπεντόγια.

Νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα βάζει ακόμα έναν παίκτη στο μεταγραφικό «κάδρο» του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μέσο Μαρσελίνιο της Λουντογκόρετς. Ο 31χρονος άσος είναι δεύτερος σκόρερ φέτος στην ομάδα του με 8 γκολ σε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι αγωνίζεται επιτελικός μέσος.

Οπως σημειώνεται το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και η Λουντογκόρετς δεν φαίνεται πρόθυμη να τον πουλήσει, αντιθέτως θέλει να του προσφέρει και νέο συμβόλαιο, φορώντας ήδη για πέμπτη σερί σεζόν τη φανέλα της.

Ο Μαρσελίνιο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα του, μακράν του δεύτερου...

http://www.youtube.com/embed/BAAbvXkGaL8?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
«Βλέπει και Μαρσελίνιο ο ΠΑΟΚ» (vid)