MENU

Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ο Μάρτενς παραμένει χωρίς ομάδα και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Το γεγονός παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρώην άσος του Δικεφάλου σε συνέντευξή του στο Βέλγιο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να φτάσω στο επίπεδο που θα ήθελα και είναι καλύτερα να πω "αντίο"».

Παράλληλα ο Βέλγος μέσος πρόσθεσε πως: «Το μυαλό μου λέει ότι είναι καλύτερο γαι το σώμα μου να υποβάλλομαι πια στο καθημερινό άγχος», αλλά υπογράμμισε κιόλας ότι: «Είναι δύσκολο να πεις ότι θέλεις να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο. Παρατηρώ όμως ότι δεν μου λείπει πραγματικά το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να νιώθω το σώμα μου να πονάει...».

Παράλληλα ο Μάρτενς παραδέχεται ότι η σωματοδομή του δεν τον βοήθησε να φτάσει σε υψηλό επίπεδο και μάλιστα θυμάται ότι ένας από τους πρώτους που το είχαν επισημάνει ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ.

«Ανάρρωνα από έναν τραυματισμό και όταν βγήκα από το ντουζ, ο προπονητής ήταν στα αποδυτήρια. Με ένα χαμόγελο, μου είπε ότι δεν διέθετα το κατάλληλο σώμα για να κάνω αθλητισμό. Μου φάνηκε λίγο αστείο, αλλά είχε δίκιο», ήταν τα λόγια του.

Σκέφτεται την... απόσυρση ο Μάρτενς!