MENU

Σε ένα ακόμα παραλήρημα του στο Facebook ο αιρετικός πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες της ομάδας του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών για το Europa League. Το πληκτρολόγιο του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο πήρε… φωτιά και από αυτό γλίτωσαν ελάχιστοι: «Τι περίμενα να δω; Μία συγκεντρωμένη ομάδα με αφοσίωση και πάθος, που θα ήταν σκληρή πίσω και θα έβαζε τουλάχιστον ένα γκολ.

Περίμενα οι 11 να παίξουν σαν… 22. Τι είδα; Μία ομάδα με πάθος, αλλά μία άμυνα χωρίς συγκέντρωση. Ο Κοάτες και ο Ματιέ έκαναν ότι μπορούσαν για να σκοράρει η Ατλέτικο. Είδα τον Ζέλσον να μένει μόνος απέναντι στον Όμπλακ και αντί να σουτάρει αριστερά να προσπαθεί να τον πλασάρει αδύναμα στην απέναντι γωνία.

Αντί να παίξουμε ως 22, παίξαμε ως… 9 και αυτό το πληρώσαμε. Φαίνεται ότι ο Φάμπιο (Κοεντράο) και ο Μπας Ντοστ δεν… ήθελαν να παίξουν στον επαναληπτικόι και γι’ αυτό πήραν κάρτες που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει», ήταν τα μερικά από τα λόγια του προέδρου της Σπόρτινγκ, ο οποίος όμως στον επίλογο του τόνισε ότι πιστεύει στην ανατροπή στον επαναληπτικό!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbruno.decarvalho.900%2Fposts%2F1663161290443755&width=500
Μυθικές δηλώσεις προέδρου Σπόρτινγκ: «Παίζαμε με 9 απέναντι στους 11 της Ατλέτικο»!