MENU

Η Ριέκα απείλησε στο πρώτο ημίχρονο μόνο με δύο σουτ του Γκοργκόν στο 5ο και το 18ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου τα κατάφεραν με τον Αυστριακό μέσο Ντομινίκ Πρόκοπ, ο οποίος με ωραίο σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Πρσκάλο και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αούστρια συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και είχε δύο καλές στιγμές στο 47ο λεπτό με την κεφαλιά του Φιζερμπίχλερ και το σουτ του Πρόκοπ, στο 49' να μην ανησυχούν τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η Ριέκα πήρε μέτρα στο γήπεδο και με σουτ του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς μέσα από την περιοχή στο 62 λεπτό ξαναμπήκε προσωρινά στην αναμέτρηση (1-1). Η Αούστρια Βιέννης αντέδρασε άμεσα και στο 64' πάλι με σουτ από τον Ντόμινικ Πρόκοπ έκανε το 1-2, ενώ 9 λεπτά μετά πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον έτερο μέσο της Τάρκαν Σερμπέστ.

Η ομάδα Τόρστεν Φινκ έκανε τέσσερα τα τέρματά της με τον Κριστόφ Μονσχάιν στο 83ο λεπτό (1-4) και με αυτή την νίκη ανέβηκε στην 3η θέση με τέσσερις βαθμούς, δύο λιγότερους από την ΑΕΚ, βάζοντας φωτιά στον όμιλο.

Ριέκα - Αούστρια Βιέννης 1-4