MENU

Το έργο του Παναθηναϊκού μετά την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα στη Λεωφόρο μόνο εύκολο δεν είναι. Παρ’ όλα αυτά, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις τόσο του Μαρίνου Ουζουνίδη όσο και των παικτών την Τετάρτη άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κυνηγήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης που τους αναλογούν. Βεβαίως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι πράσινοι να σπάσουν και την αρνητική παράδοση που έχουν καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ποτέ επί ισπανικού εδάφους.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Μπιλμπάο θα έλεγε κανείς πως είναι ιδανικές για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας καθώς παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο δείχνει Αύγουστο η θερμοκρασία στη χώρα των Βάσκων δεν ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως κατά τη διάρκεια της Τετάρτης ο ήλιος έκανε ελάχιστες φορές την εμφάνισή του καθώς υπήρχε έντονη συννεφιά. Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσαν οι Ισπανοί αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο για τον ισπανικό βορρά.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενδεκάδα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Χουλτ, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής και Γιόχανσον. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουρμπέλης, από αριστερά ο Λουντ, από δεξιά ο Καμπέσας και στην επίθεση οι Λουτσιάνο και Τσάβες. Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής του τριφυλλιού δεν έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Νούνο Ρέις.

Στην αντίπερα όχθη ο Χοσέ Άνχελ Θιγάντα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντε Μάρκος, ενώ τελευταία στιγμή κρίθηκε ανέτοιμος και ο Ιτουράσπε. Μία πιθανή ενδεκάδα για τους Βάσκους αποτελείται από τους Ερερίν στο τέρμα, τον Λέκουε δεξιά, τον Μπαλενθιάγα αριστερά, Λαπόρτ και Ετσέιτα στα στόπερ. Οι Μπενιάτ και Βέσγκα θα είναι στα χαφ, οι Σουσαέτα, Μουνιαΐν και Γκαρσία μπροστά τους και ο Γουίλιαμς στην κορυφή της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και περίπου 100 φίλοι του τριφυλλιού που θα στηρίξουν την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και θα δώσουν το δικό τους χρώμα στις εξέδρες του «Σαν Μαμές».

Παναθηναϊκός: Για την ιστορία και τις πιθανότητές του