MENU

Ο παλαίμαχος Ισπανός άσος, Πάμπλο Ορμπάιθ, έχει φορέσει τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο για 12 συναπτά έτη και ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τους Βάσκους μίλησε στη «Mundo Deportivo» για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τις προβλέψεις του.

Μπορεί ο ίδιος να βίωσε την σκληρή πραγματικότητα ενός ελληνικού ντέρμπι, αλλά είναι βέβαιος ότι στον αγώνα των «πρασίνων» με την Μπιλμπάο την Πέμπτη, δεν θα συμβεί το παραμικρό.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό που είχαμε δώσει εμείς τότε είχε διακοπεί όταν νικούσαμε 1-0. Πετούσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Όμως δεν θα είναι έτσι η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Μπιλμπάο. Δεν θα γίνει το παραμικρό. Η ατμόσφαιρα είναι φανατισμένη μόνο στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα θα είναι καλά την Πέμπτη. Θα γίνει ένα ματς σε ομαλές συνθήκες και σε μια πολύ όμορφη πόλη. Όσοι ταξιδέψουν θα απολαύσουν την Αθήνα», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος.

Όσο για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης; «Είναι δύσκολο να προβλέψω τι θα γίνει, αλλά η Μπιλμπάο είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Πάντως χρειάζεται προσοχή, γιατί οι καλές ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι ανταγωνιστικές και στο επίπεδο της Μπιλμπάο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Mundo Deportivo».

Ορμπάιθ: «Ξεκάθαρο φαβορί η Μπιλμπάο»