MENU

Να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Μπριζ συνέχισε στην σημερινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τσέκαρε δύο διαφορετικά σχήματα. Το πρώτο ήταν αυτό που χρησιμοποίησε και χθες, με διάταξη 4-3-3, τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες στην άμυνα, τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Γιόχανσον στα χαφ, τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπου στα δύο άκρα και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Το δεύτερο ήταν ένα σχήμα-έκπληξη σε διάταξη 3-5-2. Σε αυτό ήταν οι Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και ο Μπακάκης ως τρίτος στόπερ, οι Λόπες, Γκάλο στα άκρα, οι Σιμόες, Γαλανόπουλος στα αμυντικά χαφ, ο Μάνταλος ως δεκάρι και οι Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε να ικανοποιείται από τον τρόπο που δούλεψε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Λιβάγια (που επέστρεψε σήμερα από την άδεια) προπονήθηκε σε πιο χαμηλό τέμπο.

Δουλειά και... στην οθόνη

Νωρίτερα, ο Χιμένεθ είχε δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και στη... θεωρία. Ο Ισπανός τεχνικός συγκέντρωσε τους Κιτρινόμαυρους στην ειδική αίθουσα των Σπάτων και τους έδειξε σε βίντεο επιλεγμένα στιγμιότυπα από αγώνες της Μπριζ. Μάλιστα, στάθηκε ιδιαίτερα σε φάσεις που έδειχναν την ταχύτητα των Βέλγων στην επίθεση, αλλά και στις στημένες φάσεις τους, προφανώς μη έχοντας ξεχάσει ακόμη ο προπονητής και όσα συνέβησαν με την ΤΣΣΚΑ.

Τσέκαρε 4-3-3, αλλά και 3-5-2 ο Χιμένεθ