MENU

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα το σάιτ «ajansspor», οι «ασπρόμαυροι» ανησυχούν για τον ρέφερι του αγώνα λόγω της οικογένειας Θεοδωρίδη.

«Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης είναι ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, που είναι ο νέος γενικός γραμματέας της UEFA.

Η Μπεσίκτας θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Europa League και αυτός μπορεί να επηρεάσει στον ορισμό του διαιτητή.

Ο 50χρονος Ελληνας ξεκίνησε να εργάζεται στην ΟΥΕΦΑ το 2008 και το 2010 έγινε βοηθός Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης φαίνεται να είναι μπλεγμένος σε συνομιλίες για στημένα παιχνίδια. Από την άλλη, ο γιος του έχει κάτσει στη θέση του Τζιάνι Ιφαντίνο που έφυγε για τη FIFA.

Ο πρώτος αγώνας της Μπεσίκτας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 9 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στο Vodafone Arena στις 16 Μαρτίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα!

Ο διαιτητής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός από την ΟΥΕΦΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της Μπεσίκτας δεν ανησυχούν, όπως γράφουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν περιμένουν τον ορισμό του ρέφερι για να εκφράσουν την ανησυχία τους και το κάνουν πριν αυτός ανακοινωθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...

Ανησυχία της Μπεσίκτας για τον διαιτητή λόγω Θεοδωρίδη!