MENU

Το ένα μετά το άλλο αρνητικό ρεκόρ σπάει ο Παναθηναϊκός με την απογοητευτική του παρουσία στο φετινό Europa League. Οι πράσινοι έμειναν για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι ομίλων χωρίς νίκη και πλέον ισοφάρισαν την Παρτιζάν και Σλόβαν Μπρατισλάβας στο απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Η τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» σε φάση ομίλων του Europa League χρονολογείται 1464 ημέρες πριν και πιο συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου του 2012, όταν ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 1-0 της Μάριμπορ, με ένα πέναλτι του Βίκτορ Βιτόλο.

Το εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Θέλτα μόνο αδιάφορο δεν είναι για τους πράσινους, αφού σε περίπτωση που δεν πάρουν βαθμό πάνε για απόλυτο αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας σε φάση ομίλων οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό μετά από τις 5 πρώτες αγωνιστικές του Europa League και απειλεί το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής από ελληνική ομάδα σε ομίλους είτε Europa είτε Champions League που κατέχει και πάλι ο ίδιος!

Το «τριφύλλι» είχε πάρει μόλις δύο βαθμούς την σεζόν 2014-15 σε όμιλο του Europa League με Αϊντχόφεν, Ντιναμό Μόσχας, Εστορίλ, αρνητικό ρεκόρ το οποίο μπορεί να σπάσει αν οι πράσινοι ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική από την Θέλτα στην Λεωφόρο!

«Σπάει» όλα τα αρνητικά ρεκόρ στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!