MENU

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου αναφέρθηκε στην πρωτόδικη απόφαση και χαρακτήρισε αδιανόητο να συνδέεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την ΑΕΚ επειδή άσκησε κριτική στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, δηλαδή στον διαιτητή Καλογερόπουλο, στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και στον αρχιδιαιτητή, Ζωγράφο.

«Όταν είχε δώσει τη συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Νοέμβρη, δεν τιμωρήθηκε ο Μελισσανίδης επειδή δεν τον συνέδεσαν με την ΑΕΚ», είπε ο Γρηγορίου, για να εισπράξει από το δικαστήριο απάντηση που προκάλεσε αίσθηση: «Τότε είχε γλιτώσει την ποινή επειδή δεν τα έβαλε με τα θεσμικά όργανα και όχι επειδή δεν μπορούσε να αποδειχθεί η σύνδεσή του με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και η ίδια επιτροπή επέβαλε ποινή όταν έγιναν δηλώσεις κατά των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου».

Στο σημείο εκείνο, ο Χάρης Γρηγορίου μίλησε για έλλειψη ισονομίας και όταν του μίλησαν για δυσφήμιση των θεσμικών οργάνων, παρέδωσε στην έδρα δημοσιεύματα για την εμπλοκή του Καλογερόπουλου στο πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου για τα στημένα του 2011, δημοσιεύματα που οδήγησαν τον Χριστόφορο Ζωγράφο σε παραίτηση από την ΚΕΔ και ντοκουμέντα για τις κακουργηματικές διώξεις κατά του Γιώργου Γκιρτζίκη.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι επικίνδυνοι;», αναρωτήθηκε και εξήγησε ότι ο χαρακτηρισμός αφορούσε στις κατηγορίες που σχετίζονται με τα τρία πρόσωπα.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι επικίνδυνοι;»