MENU

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως ο υπερκοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες στο πλαίσιο της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου σε δύο απ΄ αυτές γίνεται λόγος για απόπειρα επηρεασμού μελών του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ο υπερκοριός «έπιασε» διευθύνοντα σύμβουλο ΠΑΕ να συνομιλεί με πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ και να επιχειρούν τον επηρεασμό των μελών του πειθαρχικού οργάνου της ομοσπονδίας, ενώ σε άλλη συνομιλία ο διευθύνων σύμβουλος ομολογεί τη διαδικασία του επηρεασμού.

Στις 6/7/2012 λέει χαρακτηριστικά: «Θυμήθηκα ότι είναι κολλητός του πατέρα μου, που τρώει μπουγάτσα μέχρι να πάθει σάκχαρο… ναι… και έτσι δεν τα κατάλαβα… αλλά είναι ωραίος τύπος και μάλιστα αυτός είχε έναν δικαστικό τώρα… σοβαρός άνθρωπος… εντάξει… άρα έγινε η δουλειά του καταρχήν, τώρα θα μας κάνει τη δουλειά μας».

Ο διευθύνων σύμβουλος ΠΑΕ μεταφέρει σε άλλο συνομιλητή του τι ακριβώς του ανέφερε ο εκπρόσωπος της ομάδας που ευνοήθηκε από την απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ. Του είπε για τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ: «τον πρόεδρο τώρα μου λέει να του φιλήσω το χέρι…».

Φιλούσαν το χέρι προέδρου μεγάλης ΠΑΕ γιατί επηρέαζε δικαστές!