MENU

Άρωμα... αλλαγής σε ακόμη μία Ένωση που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο «στρατόπεδο» του συστήματος και στήριζε το προηγούμενο καθεστώς της ΕΠΟ και τη διοίκηση Γκιρτζίκη.

Τον επόμενο μήνα πρόκειται να διεξαχθούν εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών κι απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της Ένωσης είναι ο Θανάσης Χατζηπαντελής, ο οποίος στηρίζεται από ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό και φυσικά βρίσκεται στο πλευρό της αντιπολίτευσης.

Ο κ.Χατζηπαντελής άλλωστε έχει ήδη την πλειοψηφία με το μέρος του και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κι ο μοναδικός υποψήφιος στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές όπου ήταν ξανά υποψήφιος, εκείνες του 2013, είχε χάσει από το ψηφοδέλτιο του Χριστόφορου Χριστοφορίδη μόλις για μία ψήφο.

Ο άνεμος... αλλαγής βέβαια έχει ήδη αρχίσει να πνέει τους τελευταίους μήνες στην ΕΠΣ Σερρών, καθώς μπορεί ο κ.Χριστοφορίδης να στήριζε τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ωστόσο η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ενωσης ήταν στο πλευρό της αντιπολίτευσης, έχοντας μάλιστα δώσει και το “παρών” στη συγκέντρωση όπου αποφασίστηκε να είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

Εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών με άρωμα... αλλαγής!