MENU

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το sdna.gr φίλοι μου. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα θρηνήσουμε αναγνώστες. Έχω επισημάνει πολλάκις στους αρμόδιους του site ότι πριν ανεβάσουμε συνταρακτικές ειδήσεις όπως αυτή που αφορά τον μακαριστό πρόεδρο της ΕΠΟ, να προειδοποιούμε τον κόσμο.

Βάζουμε πρώτα μια δακρυσμένη γκρανκάσα, μια πειρατική σημαία, ένα ιπτάμενο κουμπί από πουκάμισο επενδυτή, κάτι βρε αδερφέ για να καταλάβει ο αναγνώστης ότι ακολουθεί ποστάρισμα πιο θλιβερό και από τις σέντρες του Φιγκέιρας, για να προετοιμαστεί ψυχολογικά και να μην την πατήσει όπως εγώ που το διάβασα ξεροσφύρι.

Ήμουν μεσοπέλαγα όταν με ειδοποίησαν ότι με θέλει στο τηλέφωνο ο Ασβεστάς γιατί ο πρόεδρος μας αφήνει χρόνους. Απ' την ταραχή μου έκανα τα 10 χιλιόμετρα μέχρι να πει ο Τσιάρτας «Σαρανταποδαρούσα». Αφού με το που βγήκα στην ακτή, αντί για το τηλέφωνο μου έδωσαν το χρυσό μετάλλιο ανοιχτής θαλάσσης και πήγα στον Βαγγέλη Ιωάννου για δηλώσεις.

Τελικά μετά από λίγο μπήκα στο sdna.gr και διάβασα τα δυσάρεστα: «Στην παραπομπή σε δίκη του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκηκαι όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας προχώρησε με βούλευμα ο Δικαστής και Πρόεδρος του θερινού τμήματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, Αλέξανδρος Σάββας, σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του SDNA». Τραγική ειρωνεία.

Ο πιστός Γκιρτζίκαρος, που και στα φανάρια περνάει με κόκκινο για να μη δυσαρεστήσει τον πρόεδρο, την έπαθε από έναν Σάββα.

Μεγάλη γκαντεμιά όμως. Γιατί αν ήταν ο κανονικός Σάββας θα τον τιμωρούσε με την εσχάτη των ποινών (τρίωρη υποχρεωτική παρακολούθηση εκπαιδευτικού διαγγέλματός του στη Nova) επειδή δεν έστειλε τον Καλογερόπουλο στον Αμαζόνιο σε πρόγραμμα εξημέρωσης πολύτεκνου αλιγάτορα και για την κάρτα υγείας θα τον αθώωνε, βάσει ενός απλού σκεπτικού. Ο Γκιρτζίκης, ο Χαϊλάντερ και ο επίτιμος δεν χρειάζονται κάρτα για την υγεία τους. Είναι απέθαντοι.

Όσο και αν δεν ήθελα να το δεχτώ φίλοι μου η κατάσταση ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμη: «Αυτή η απόφαση τελειώνει οριστικά από το ποδόσφαιρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος κηρύσσεται έκπτωτος». Πάγωσαν και τα μπαλάκια της κλήρωσης του Κυπέλλου. Δεν χάσαμε πρόεδρο. Πατέρα χάσαμε (Ο μπαμπάς όλων των χαμένων Κυριακών μας).

Για να μη μείνει αναξιοποίητο τέτοιο διαμάντι κύκλοι της κυβέρνησης σκέφτονται σοβαρά να του προτείνουν την προεδρία της ΕΟΕΕΤΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Εφέσων ΤΗΣ ΕΠΟ –με έδρα το Καραϊσκάκη). Για να μπορεί να υπηρετεί το αρχαίο πνεύμα (ο Γκιρτζίκαρος το 'χει προλάβει νέο) στον τόπο που διδάσκεται ήθος. Αμήν.

Το ρεπορτάζ του sdna.gr είχε τη λίστα με τα ονόματα των ευεργετών του ελληνικού ποδοσφαίρου (ο μέγας ευεργέτης πήρε κανονάκι. Είναι η πρώτη λίστα ύστερα από χρόνια απ' την οποία απουσιάζει).

«Έτσι, η πολυαναμενόμενη απόφαση για το βούλευμα της Κάρτας Υγείας είναι πλέον γεγονός, κάτι που παραπέμπει σε δίκη τους: Γιώργο Γκιρτζίκη (πρόεδρος της ΕΠΟ), Βαγγέλη Τοπολιάτη (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλη Μαζαράκη (β' αντιπρόεδρος), Γιώργο Καραμελίδη (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννη Οικονομίδη (μέλος), Νίκο Προύντζο(μέλος) και Σπύρο Καλογιάννη (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης)». Ο ένας καλύτερος απ' τον άλλον.

Μετά τη δίκη όταν θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδειχτεί ότι όλοι τους ήταν πιο αθώοι και απ' την Ντόνα στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» τα ονόματα των κατηγορουμένων θα δοθούν σε στάσεις του ΜΕΤΡΟ. Ο Γκιρτζίκης θα είναι πριν την Ηλιούπολη και μετά τη Δάφνη. Γιατί ποιος είναι πιο Άγιος; Ο Δημήτριος ή ο Γκιρτζίκιος;

Το ρεπορτάζ του sdna.gr συνέχισε να ρίχνει αλάτι στις πληγές μου: «Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά την προεδρία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές, ούτε θα μπορεί να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου από τη στιγμή που πάρει στα χέρια του το κατηγορητήριο». Κλαίει η μάνα του Πελέ και του Χριστοδουλόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής εμπνευσμένος από το δράμα του Γκιρτζίκη ετοιμάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο: Το Κατηγορητήριο

Με non paper που μοίρασε στις γκρούπις του ο Φοίβος-Τσέλσι αποκαλύπτει το πρώτο κουπλέ του τραγουδιού για τον πρόεδρο:

Το κατηγορητήριο μου έπεσε απ' τα χέρια

όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν

εσύ που μου `ταζες Παππά και Σπάθα

τώρα στη δίκη σου με θες να `μαι παρών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε συναυλία προς τιμήν του Γκιρτζίκη με την ονομασία «20 χρόνια πέναλτι στο Θρύλο». Μην τη χάσετε.

Δεν χάσαμε πρόεδρο της ΕΠΟ! Γκρανκάσα χάσαμε!