MENU

Τι κι αν έχει συμπληρώσει δύο και πλέον χρόνια απουσίας από τα γήπεδα; Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική Ελλάδας και το τεράστιο βιογραφικό με Παναθηναϊκό, Πόρτο κι Ατλέτικο Μαδρίτης, φαίνεται πως θα... ξεσκονίσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να πατήσει ξανά στο χορτάρι.

Κι αυτό μάλιστα για χάρη ενός από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους, που ετοιμάζεται για την άνοδο στη Γ' Εθνική (μετράει 13/13 νίκες στα τοπικά του Πειραιά!). Ο λόγος για την Προοδευτική, με την οποία άλλωστε υπάρχουν ιδιαίτερα δεσμοί, αφού είχε αγωνιστεί με τα χρώματά της και ο παππούς του 34χρονου σήμερα Σεϊταρίδη!

Οι άνθρωποι της ομάδας του Κορυδαλλού επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα της από τη νέα σεζόν, πραγματοποιώντας ήδη από Γενάρη μήνα το... μπαμ του καλοκαιριού στην κατηγορία, με τον κόουτς Βασίλη Σπάθα (αδερφός του γνωστού διαιτητή) να έχει επίσης συναινέσει στη μεταγραφή. Όπως τονίζαν βέβαια δεν θα πρέπει να θεωρείται ακόμα οριστικό, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα ωστόσο, ο Γιούρκας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν για λογαριασμό της Προοδευτικής.

«Βόμβα» με Σεϊταρίδη η Προοδευτική!