MENU

Εκδικάζεται αύριο Τετάρτη (3/6) στις 16:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που έχει ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Καρράς, κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, με την οποία απαλλασσόταν η ΠΑΕ Βέροια, καθώς και οι Γιώργος Αρβανιτίδης και Γιώργος Λαναρής λόγω αμφιβολιών, για το περίφημο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που διεξήχθη στις 6/1/2013.

Το καινούργιο στην υπόθεση είναι ότι η ΠΑΕ Λεβαδειακός έχει ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της έφεσης του κ. Καρρά και θα παρασταθεί στην Επιτροπή Εφέσεων προκειμένου να υποστηρίξει τις θέσεις της, που φυσικά δεν είναι άλλες από το να επιβληθεί η ποινή του υποβιβασμού στη Βέροια.

Θυμίζουμε πως η βαθμολογία της Super League δεν έχει ακόμη επικυρωθεί, συνεπώς ο Λεβαδειακός μπορεί να κυνηγήσει την παραμονή του στην κατηγορία, σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας της Ημαθίας.

Άγνωστο, είναι, εξάλλου, το αν στον φάκελο της υπόθεσης έχουν προστεθεί τα επιπλέον στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που χειρίζεται ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης. Και αναφερόμαστε στις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε ποδοσφαιριστές της Βέροιας και στην ομολογία Καλογέρη. Όλα θα φανούν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης.

Παρέμβαση Λεβαδειακού στην έφεση κατά Βέροιας!