MENU

Όπως είναι γνωστό και είχε καταγραφεί από τα ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επισκεφτεί στις 25 Ιανουαρίου στην Εισαγγελία Αθηνών, τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Τη συνάντηση την είχε ζητήσει ο εισαγγελέας, αλλά και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε επίσης ζητήσει ραντεβού.

Από τον κ. Σιμιτζόγλου έγιναν τότε συστάσεις προς τον κ. Αλαφούζο ώστε να πέσουν οι τόνοι και να μην πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών του «τριφυλλιού» κατά του Σταύρου Κοντονή, με αφορμή το κλείσιμο της θύρας 13.

Παράλληλα, όμως, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον εισαγγελέα για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και κυρίως το ζήτημα της μη τήρησης των κανονισμών από τους διαιτητές, σε παιχνίδια που έπρεπε να διακοπούν και δεν διεκόπησαν ποτέ. Ειδικότερα, του περιέγραψε με όλες τις λεπτομέρειες, την πλήρη και αυταπόδεικτη αδυναμία των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων να διασφαλίσουν την ισονομία στο πρωτάθλημα.

Η υπόθεση αυτή θα έχει –όπως όλα δείχνουν- συνέχεια…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε τις καταγγελίες Αλαφούζου στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, που ασχολείται και με αθλητικά ζητήματα, ενώ για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Πρόκειται για την πρώτη ίσως φορά που έχουμε εμπλοκή του Αρείου Πάγου σε καταγγελίες που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι βάσει συγκεκριμένων διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, οι δικαστικοί λειτουργοί που επιλαμβάνονται της υπόθεσης ανοίγουν φάκελο για τις καταγγελίες Αλαφούζου και αναμένεται να διαταχθεί διερεύνηση.

Το SDNA, όπως πράττει με όλες τις υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο και απασχολούν τη δικαιοσύνη, έτσι και για αυτή θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει πρώτο και έγκυρα.

Στον Άρειο Πάγο οι καταγγελίες Αλαφούζου!