MENU

Ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Ουάρντα έφυγε με «χρυσό» προβάδισμα από τη Λισαβόνα και πάει με άλλον... αέρα στην Τούμπα για το ματς που θα κρίνει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γήπεδα του ΠΑΟΚ θα είναι κατάμεστο, η Τούμπα θα «καίει» και οι Πορτογάλοι το γνωρίζουν πολύ καλά εδώ για αυτό και η «Record» κρεμάστηκε σήμερα με τίτλο: «Διάσωση στην Ελλάδα» και συνέχισε: « Μπενφίκα έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ»!

Η άλλη αθλητική εφημερίδα της Πορτογαλίας, η «O' jogo» βάρεσε καμπανάκι για τη Μπενφίκα έχοντας στο πρωτοσέλιδο της τον Πίτσι να δαγκώνει τη φανέλα του και να γράφει: «Red Alert» σημειώνοντας: «Η Μπενφίκα έχασε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το προβάδισμα στους Έλληνες».

Η Abola χρησιμοποίησε και αυτή την ίδια φωτογραφία με τον Πίτσι, αλλά έχοντας τον ως προφίλ και έγραψε για το 1-1 της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ, έχοντας τίτλο: «Σκληρή ισοπαλία», ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Πασχαλάκη για τις αποκρούσεις του.

Οι εφημερίδες «Jornal de noticias» και «Correio da manha» στάθηκαν στα εκατομμύρια που φαίνεται πως χάνει η ομάδα της Λισαβόνας από τον ενδεχόμενο αποκλεισμό από τον «δικέφαλο του Βορρά». Η πρώτη κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο: «Η Μπενφίκα... πετάει εκατομμύρια» και η δεύτερη: «Χαμένα εκατομμύρια».

Πορτογαλικές εφημερίδες: «Διάσωση στην Ελλάδα» (pics)