MENU

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου με φόντο το παιχνίδι με τους Ελβετούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Χαρίση, Μαλεζά και Μυστακίδη ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι Μουλέν και Μπαλογιάννης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ρουμάνος τεχνικός θα προσανατολιστεί σε μια ενδεκάδα που ξέρει καλά, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Βιεϊρίνια και στο δεξί τον Μάτος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο και τους Μαουρίσιο - Κάνιας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Πέλκας, με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τον Λημνιό στο δεξί "φτερό" (συγκεντρώνει πιθανότητες και ο Ζαμπά). Το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με την θέση στην αριστερά πλευρά, λόγω της απουσίας του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στην διάθεση του Λουτσέσκου υπάρχει ο Ελ Καντουρί, ο Λάμπρου και ο Ουάρντα που θα μπορούσαν να καλύψουν την σχετική θέση.

Περισσότερες πιθανότητες πάντως φαίνεται πως συγκεντρώνει ο Μαροκινός, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες έχει ανεβάσει στροφές...

Οι σκέψεις ενδεκάδας και ο προβληματισμός Λουτσέσκου