MENU

Στον πέμπτο όμιλο η Λίβερπουλ θέλει να σφραγίσει την πρώτη θέση υποδεχόμενη τη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία ψάχνει μόνο τη νίκη για να έχει ελπίδες για πρόκριση. Άλλωστε το πάνω χέρι το έχει η Σεβίλλη, η οποία έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τη ρωσική ομάδα και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Μάριμπορ.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στον έκτο όμιλο, όπου η Νάπολι έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης αν νικήσει τη Φέγενορντ και την ίδια στιγμή η Σαχτάρ Ντόνετσκ γνωρίσει την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στον έβδομο όμιλο, Πόρτο και Λειψία ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς και γίνεται μάχη για το ποια θα προκριθεί μαζί με την Μπεσίκτας, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση. Η Πόρτο υποδέχεται τη Μονακό, ενώ η Λειψία την Μπεσίκτας και αναμένεται να... πέσουν κορμιά.

Τέλος, στον όγδοο όμιλο, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη προκριθεί, ωστόσο εκεί το ενδιαφέρον υπάρχει για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League με την Ντόρτμουντ και τον ΑΠΟΕΛ να ισοβαθμούν με δύο βαθμούς. Η γερμανική ομάδα αντιμετωπίζει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τη Ρεάλ Μαδρίτης και η κυπριακή ομάδα την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

Πέμπτος όμιλος

Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας

Μάριμπορ - Σεβίλλη

Έκτος όμιλος

Φέγενορντ – Νάπολι

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι

Έβδομος όμιλος

Πόρτο – Μονακό

Λειψία - Μπεσίκτας

Όγδοος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ

Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ

Ανοικτά μέτωπα και στους τέσσερις ομίλους