MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε νικηφόρα την παρουσία της στους ομίλους του Champions League επικρατώντας με 3-2 μέσα στο Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού. Τα «Λιοντάρια», μάλιστα, χάσανε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν μία συντριβή!

Ο πορτογαλικός Τύπος αποθεώνει τη Σπόρτινγκ, η νίκη της οποίας αποτελεί κεντρικό θέμα και στα τρία πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας.

«Λιοντάρι στον Όλυμπο», γράφει η A Bola, η οποία αναφέρει πως «η εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου μέρους αρκούσε στη Σπόρτινγκ για την τελική επικράτηση».

«Το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ», υπογραμμίζει με... νόημα η Record, η οποία κάτω από τον κεντρικό τίτλο της νίκης της Σπόρτινγκ έχει σε «χτύπημα» τις δηλώσεις του Ζόρζε Ζέσους πως τα «Λιοντάρια» θα «μπορούσαν να είχαν σκοράρει πέντε ή έξι γκολ».

Τέλος η O'Jogo αναφέρει πως «η βιασύνη άξιζε χρυσάφι», αναφερόμενη στον δυναμικό τρόπο με τον οποίο μπήκε η Σπόρτινγκ στο ματς και στο γρήγορο προβάδισμα που πήρε μέσα στο Καραϊσκάκη.

Πορτογαλικός Τύπος: «Λιοντάρι στον Όλυμπο» (pics)