MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
CHAMPIONS LEAGUE
"Santiago Bernabeu", Cosmote Sport 2HD
Real Madrid
REAL MADRID
4 2
Bayern Munich
BAYERN MUNICH
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Λένε πως κρύβεται στα δύσκολα. Λένε ότι όταν σφίγγουν τα γάλατα βάζει εντέχνως το κεφάλι του στην άμμο και μιμείται τέλεια την κότα. Λένε πως δεν είναι τεράστιος παίκτης, γιατί σχεδόν ποτέ δεν είναι καθοριστικός.

Αν κάνετε ησυχία τώρα, όμως, θ' ακούσετε μονάχα σιωπή: ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο, πήρε από το χέρι τη Ρεάλ στον σημερινό επαναληπτικό απέναντι στην Μπάγερν και την οδήγησε με μυθικό χατ-τρικ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το ματς ξεκίνησε, πάντως, με την Μπάγερν να έχει το πόδι κολλημένο στο γκάζι- πράγμα λογικό, μιας και η ομάδα του Αντσελότι ήταν αυτή που «καιγόταν» για το γρήγορο γκολ: μόλις στο 9΄ ο Λεβαντόφσκι πήρε την μαγική πάσα του Ριμπερί και πλάσαρε, ο Μαρσέλο με αυτοθυσία έδιωξε και ο Ρομπέν στην «επαναφορά» έστειλε την μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Νάβας.

Η Ρεάλ «ανταπάντησε» με τον Καρβαχάλ στο 26΄ να πιάνει εν κινήσει το σουτ και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 28΄ ο Μπόατενγκ φόρεσε τον μανδύα του σωτήρα κι έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ράμος, ενώ στο 38΄ απείλησε και πάλι με τον Κριστιάνο να φεύγει στην αντεπίθεση, να σουτάρει και τον Νόιερ να διώχνει δύσκολα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε σαν μια ποδοσφαιρική φωτοτυπία του πρώτου, αλλά τούτη τη φορά με πιο ευτυχή κατάληξη για τους Βαυαρούς: στο 51΄ ο Ρόμπεν έσκαψε μαεστρικά την μπάλα για να δει τον Μαρσέλο πάνω στη γραμμή να του στερεί το 0-1, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Κασεμίρο ανέτρεψε τον Ολλανδό εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε (ορθώς) το σημείο του πέναλτι και ο Λεβαντόφσκι από τα 11 βήματα «έγραψε» το 0-1.

Ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ μετά την ψυχρολουσία του εις βάρος της γκολ, η «Βασίλισσα» έμοιαζε έτοιμη να προσκυνήσει και θα το είχε κάνει, αν ο Βιδάλ από το... μισό μέτρο δεν έστελνε την μπάλα κάπου εκεί γύρω στο φεγγάρι.

Σταδιακά, πάντως, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και στο 76΄ ισοφάρισαν με τον συνήθη ύποπτο: σέντρα του Κασεμίρο από τα δεξιά, κεφαλιά Κριστιάνο και 1-1. Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισοφάρισης, ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ράμος με... υπέροχο αυτογκόλ έκανε το 1-2 και μετέτρεψε το τελευταίο τέταρτο της κανονικής διάρκειας σε ποδοσφαιρικό θρίλερ.

Στο 84΄ ο Βιδάλ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ασένσιο και άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του, κάνοντας τον Αντσελότι στον πάγκο να τραβάει μετά μανίας στα μαλλιά του. Το σκορ, πάντως, δεν άλλαξε και σε συνδυασμό με το 1-2 του Μονάχου οδηγηθήκαμε στην παράταση.

Εκεί η ομάδα του Ζιντάν, έχοντας το τεράστιο πλεονέκτημα του να παίζει με παίκτη παραπάνω, μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το ματς και αφού απείλησε πρώτα με τον Ασένσιο στο 99΄ (έδιωξε ο Νόιερ) κατάφερε να ισοφαρίσει στο 105΄ με τον Ρονάλντο και πάλι: ο Ράμος έκανε την σέντρα, ο Πορτογάλος κατέβασε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό αριστερό κάνοντας το 2-2. Βέβαια, αυτό το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, μιας και ο CR7 ήταν περίπου 1 μέτρο οφσάιντ τη στιγμή της σέντρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και με την Μπάγερν εξουθενωμένη, πλέον, και ψυχικά, η «Βασίλισσα» έστησε πάρτι: τρομερή ενέργεια του Μαρσέλο στο 109' και πάσα πάρε- βάλε στον Κριστιάνο κι αυτός σε κενή εστία πέτυχε το 100ο του γκολ στο Champions League, γράφοντας εκ νέου ιστορία. 3 λεπτά αργότερα ο Ασένσιο με φοβερό σόλο και άψογο τελείωμα έβαλε το κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Η «Βασίλισσα», λοιπόν, μπορεί να είδε τον αγωνιστικό χάρο με τα μάτια της, μπορεί ν' αντιμετώπισε μια «σεληνιασμένη» ομάδα, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση και κοιτάζει κατάματα, πια, το 12ο αστέρι στο στέμμα της.

Ναι, ναι: λένε πως αυτά δε γίνονται, μιας και καμία ομάδα δεν έχει πάρει δύο συνεχόμενους τίτλους στο Champions League. Λένε πως δεν πρόκειται να σπάσει η παράδοση ούτε φέτος. Μόνο που...

Μόνο που δεν έχει σημασία τι λένε οι τρίτοι, αλλά τι λέει αυτός.

Τι λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

//rutube.ru/play/embed/10295695

Real Madrid 4 Vs 2 Bayern Munchen от ملخصات - Mol5sat на Rutube.

Ρεάλ Μαδρίτης- Μπάγερν 4-2