MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
BUNDESLIGA
Allianz Arena, Cosmote Sport 3
Bayern Munich
BAYERN MUNICH
5 1
Borussia Mönchengladbach
BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Προσπάθησε από μόνη της να αυξήσει τον δείκτη δυσκολίας όσο περισσότερο γινόταν. Προερχόταν από κοπιαστικό ματς προημιτελικού Champions League απέναντι στην Σεβίλλη και έπρεπε να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του ημιτελικού κυπέλλου με τη Λεβερκούζεν.

Ως εκ τούτου στον πάγκο της είχε Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Χάμες, Ραφίνια και Τσάβι Μαρτίνες, δηλαδή την μισή της ομάδα.

Απέναντι της είχε μία ομάδα που την ταλαιπωρεί πολύ τα τελευταία χρόνια (Γκλάντμπαχ) και η οποία προηγήθηκε από νωρίς με γκολ του Ντρμίτς (7’, 0-1). Τι έγινε στο τέλος; Άλλη μία τεσσάρα για την Μπάγερν (5-1) που ακόμα κι αν παίζει μόνη της είναι αδύνατον να χάσει.

Ο Σάντρο Βάγκνερ πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά και με δύο σεντερφορίσια γκολ (37’, 41’) γύρισε μόνος του το ματς πριν βγει το ημίχρονο.

Η Μπάγερν συνέχισε στον ίδιο φρενήρη ρυθμό και βρήκε τρίτο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Τιάγκο Αλκάνταρα (51’), όμως το ομορφότερο γκολ της βραδιάς μπήκε στο τέλος. Ένα φοβερό σουτ του Αλάμπα (68’) άφησε όρθιο τον Σόμερ για το 4-1, όμως η παράσταση δεν είχε τελειώσει.

Ο Λεβαντόφσκι έβαλε την τελευταία πινελιά στο 82ο λεπτό και η ομάδα του Γιουπ Χάινκες με το επιβλητικό 5-1 ανέβασε την διαφορά στο +23 (!) από την Σάλκε, δείγμα της χαώδους διαφοράς δυναμικότητας με τους διώκτες της.

Μπάγερν - Γκλάντμπαχ 5-1 (vids)