MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
BUNDESLIGA
Hertha BSC
HERTHA BSC
1 1
Bayern Munich
BAYERN MUNICH
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Μην στέκεστε στο εκκωφαντικό 5-1 επί της Άρσεναλ την Τετάρτη. Από την ημέρα της επανεκκίνησης της Bundesliga μετά την χειμερινή διακοπή, η Μπάγερν παίζει άθλια (για τα δικά της τα κυβικά) εντός συνόρων.

Ήταν κάκιστη στο εντός έδρας 1-1 με την Σάλκε και γλίτωσε in extremis με δύο γκολ στις καθυστερήσεις στο 0-2 στο κλουβί της Ίνγκολσταντ.

Η ήττα μύριζε από μακριά για τους Βαυαρούς στο ταξίδι τους στο Βερολίνο και ο μόνος λόγος που αυτή τελικά δεν ήρθε είναι αυτό το ιδιαίτερο μέταλλο της Μπάγερν που δεν παρατάει ποτέ ένα παιχνίδι, αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει για τελευταία φορά.

Τα πάντα έδειχναν χαμένα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, αφού το ρολόι έδειχνε το έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, αν και ο διαιτητής είχε υποδείξει μόνο πέντε. Οι Βαυροί έπαιζαν την τελευταία τους ζαριά σε ένα φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Μάνουελ Νόιερ είχε αφήσει τα δοκάρια του για το θαύμα.

Οι κόντρες ευνόησαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κι ο Πολωνός με κοντινό πλασέ έσωσε τον βαθμό (1-1) για την Μπάγερν, που αποσπάστηκε στο +8 από την Λειψία, έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Η αδικημένη της υπόθεσης είναι η Χέρτα που έμεινε με την πικρή γεύση στο στόμα. Η ομάδα του Βερολίνου άνοιξε το σκορ με υπέροχο διαγώνιο βολέ του Ιμπίσεβιτς (21’), είχε ακυρωθέν γκολ από τον Βόσνιο λίγο πριν την ανάπαυλα και τρομερή χαμένη ευκαιρία από τον ίδιο στην αρχή της επανάληψης (49’) και αφόπλισε εντελώς την Μπάγερν, που είχε την φλύαρη υπεροχή.

Οι αλλαγές του Αντσελότι (Τσάμπι Αλόνσο, Λεβαντόφσκι, Κομάν) αύξησαν την πίεση, με την Μπάγερν να έχει μεγάλη ευκαιρία με εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα (88’) πριν φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης κι έναν βαθμό που δεν εδικαιούτο με βάση την εικόνα του ματς.

//www.dailymotion.com/embed/video/x5ccg7t
Vedad Ibisevic Goal HD - Hertha Berlin 1-0... από Live1Goals
//www.dailymotion.com/embed/video/x5ccp2t
Goal Lewandowski R(1:1) Hertha Berlin vs... από ylberenexhipi
Χέρτα Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου 1-1 (vid)