MENU

Μπορεί η Ευρώπη να είναι μακριά από την ομάδα του Λιμανιού κι η Βέρντερ να «καιγόταν» για το «τρίποντο» ώστε να... ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο η πρώτη έδειξε μεγαλύτερη θέληση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει.

«Δράστης» -δις- ο Λασογκά, ο οποίος στο 5' και το 32' βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 2-0. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες για να μπουν και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα, με την καλύτερη να χάνεται στο 57ο λεπτό από τον Πιζάρο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντρόμπνι από το σημείο του πέναλτι.

Τελικώς η Βέρντερ κατάφερε να βρει το γκολ, με τον Ουγιά που μπήκε ως αλλαγή στο 59' να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του και να σκοράρει στο 65ο λεπτό, «γράφοντας» το 2-1. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά ο ίδιος αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Το Αμβούργο κράτησε το υπέρ του προβάδισμα κι έφτασε στη νίκη, η οποία κράτησε την ομάδα της Βρέμης στην επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η ομάδα του Λιμανιού βρέθηκε στο -8 από τις προνομιούχες θέσεις, με ματς παραπάνω.

http://videa.hu/player?v=EROB7jX9qPy1FlJN
http://videa.hu/player?v=0BxTg98v04iC248g
http://videa.hu/player?v=npHGkevhGbn0Z1QW
Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης 2-1 (vids)